Vintage Bookstore
Open Book
Old Book

Író, szerző

Louis D. Shepperd hivatalos oldala

Történetmesélés szívből

A szerzőről

"Első könyves íróként számtalan nehézséggel néztem szembe, míg végre idén sikerült A velencei idegen c. történetet megjelentetnem a Publio Kiadó gondozásában. Az egyik ilyen nehézség az írói álnév kiválasztása. A keresztnevem angolra fordítása kézenfekvő volt, így lett a Lajosból Louis, viszont a vezetéknevemet (Lőrincz) szándékosan nem akartam Lawrence-re módosítani tekintettel arra, hogy egyik kedvenc íróm szintén ezt az írói álnevet használja.Következésképp Édesanyám leánykori nevét (Juhász D.) használtam fel.
A másik dolog, amivel szembe kellett néznem, hogy mostanság megfelelő anyagi háttér nélkül szinte már-már lehetetlen ismeretlen szerzőként érvényesülni. Sok türelem és erőfeszítés árán azonban sikerült elérnem, hogy megvalósuljon az az álmom, hogy kiadják az egyik kéziratomat, melyet remélem, hamarosan több is követ.
Az oldalra feltöltöttem néhány egyperces novellámat, melyeket korábban már a Karcolat.hu írói portálon is publikáltam. Az ott kapott pozitív visszajelzések megerősítettek abban, hogy érdemes lenne egy hosszabb művemet nyomtatásban is kiadatni.
A végállomás rejtélye" című második regényem megjelenése után már a harmadik Louis D. Shepperd történet van készülőben.

Get In Touch

2017 Április 23.

Novellák

A fentebb említett dátumtól kezdve, minden héten felrakok az oldalra egyet a korábban írt novelláim közül, hátha kedvet csinálok a regények elolvasásához is. A stílus hasonló már amennyire hasonló lehet egy kalandregény és egy thriller. Remélem a novelláim olvasásával szerzek pár kellemes percet az olvasóknak. A novellákat a blog oldalon lehet elérni.

Kapcsolat

61 Kiskomáromi u.
Gyál, 2360
Hungary

+36 30 9667 013

On the Desk

Subscribe

Maradj naprakész

Az üzenet sikeresen elküldve