FRANCIA - ANGOL MAGÁNTANÁR

French - English private teacher

Angol magántanár
Teenage Students Raising Hands
MAGAMRÓL

Miután rengeteg időt töltöttem Franciaországban és Angliában, úgy döntöttem, hogy tanításra adom a fejem. Sok energiát fektettem abba, hogy megtanuljak tanítani. El kellett sajátítani a különböző technikákat és tematikákat. Most már elmondhatom magamról, hogy sok éves tapasztalattal rendelkezem, és rengeteg diáknak segítettem céljai elérésében, bármi is volt az. Akár alapfokú, középfokú nyelvvizsga, érettségi, emelt szintű érettségi vagy csak egy jó kommunikációs szint elérése.

Adult Students
Student Writing
Male and female students doing schoolwork
Students Taking Note
Chalkboard with Different Languages
Teenage Students Raising Hands
MI AZ, AMIT AJÁNLOK?

Hatékony, gyors, olcsó képzést. A magánórák egyik nagy előnye, hogy mindig csak egyetlen diákra kell fókuszálni, aki kénytelen az óra teljes időtartama alatt folyamatosan aktívan dolgozni. Az órák jó hangulata is pozitívan befolyásolja a képzés menetét. Egy híres mondás szerint: "Senkinek sem lehet megtanítani semmit, csak segíteni lehet benne, hogy megtanulja."

Tudászinthez igazított tananyag

Az órai anyag hatékony átismétlése

Speciális, vizsgacentrikus

“KORÁBBAN MINDIG GYOMORIDEGEM VOLT, AMIKOR ANGOLÓRÁKRA JÁRTAM, DE EZ MOST GYÖKERESEN MEGVÁLTOZOTT. ITT AZ ÓRÁK JÓ HANGULATBAN TELNEK, MINDAZONÁLTAL, HATÉKONYAN, ÉS GYORSAN HALADUNK MINDEN ALAKLOMMAL.”

D. Adrienn

woman 4
KAPCSOLAT
  • facebook
  • twitter

Az üzenet sikeresen elküldve!

Subscribe